https://argolidamarket.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/45/cropped-1582702859.png

Ι.ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ &ΣΙΑ Ο.Ε

Μεσολογγίου 52 Γ, Ναύπλιο 21100, Αργολίδα, Ελλάδα

Κοινωνικά δίκτυα

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των ανελκυστήρων από το 1964, με μελέτες, κατασκευές, συντηρήσεις, ανακαινήσεις και επισκευές έχοντας εγκαταστήσει μεγάλο αριθμό ανελκυστήρων ατόμων και φορτίων στην Αθήνα, Κόρινθο, Λουτράκι, Άργος, Ναύπλιο, και γενικότερα στην περιφέρεια της Αργολίδος.

Από το 1980 η έδρα μας είναι το Ναύπλιο, έχοντας τοποθετήσει πάνω από 1200 ανελκυστήρες μέχρι σήμερα.

Σκοπός μας είναι η συνεργασία με τους καλύτερους του χώρου κατασκευής ανελκυστήρων εξασφαλίζοντας την λειτουργικότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων.

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών στην εγκατάσταση και την συντήρηση των ανελκυστήρων ώστε να παρέχεται η ασφάλεια η ποιότητα και η αξιοπιστία που εγγυώνται οι προδιαγραφές του χώρου, καθώς και η άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Για τον λόγο αυτό η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση της εργασίας της εφαρμόζοντας το σύστημα ποιότητας ISO 9001-2008.

Εταιρικό προφίλ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1964.

Ιδρύθηκε από τον Ιωάννη Δ. Κουτσόπουλο και έχει εγκαταστήσει πάνω από χίλιους διακόσιους (1200) ανελκυστήρες.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα του Ανελκυστήρα, αναλαμβάνοντας Μελέτες, Εγκαταστάσεις, Συντηρήσεις, Επισκευές – Εκσυγχρονισμούς [αναβάθμισή των παλαιάς τεχνολογίας Ανελκυστήρων ως προς την εμφάνιση (θαλάμου- κομβιοδόχων) αλλά και ως προς τη λειτουργικότητα (Πίνακες VVVF, Απεγκλωβισμός)] κάθε τύπου ανελκυστήρα.

Η εταιρεία μας άλλαξε έδρα το 1980 και ήρθε στην Αργολίδα. Από τότε την εμπιστεύεται το 90 % του κόσμου της Αργολίδας που θέλει να κινείται με άνεση στο χώρο του χρησιμοποιώντας έναν ανελκυστήρα.

“Ασφάλεια – Φινέτσα – Άνεση – Εμπειρία – Τεχνογνωσία”

είναι αυτά που μας επιτρέπουν να σας ικανοποιήσουμε στο μέγιστο βαθμό.>

Σήμερα η εταιρεία μας απασχολεί 10 δέκα άτομα μόνιμο προσωπικό και είναι από τις κορυφαίες επαρχιακές εταιρείες στο χώρο του ανελκυστήρα, που απαρτίζεται από εκπαιδευμένα άτομα.
Στην εταιρία μας όλες οι εργασίες γίνονται από Αδειούχους Εγκαταστάτες - Αδειούχους Συντηρητές που διαθέτουν υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίαςκαι που είναι σε θέση να κατασκευάσουν έργα ανεξαρτήτως μεγέθους, από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα, τα οποία  καλύπτουν κάθε ανάγκη ανύψωσης ατόμων ή αγαθών. Οι Εγκαταστάτες - Συντηρητές αυτοί αποτελούν και το μόνιμο προσωπικό της.

Έχοντας μια πλήρη επίγνωση των δύσκολων εποχών που διανύουμε απο την μέχρι σήμερα παγκόσμια οικονομική κρίση η εταιρεία μας δημιούργησε νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής για κάθε είδους συνεργασίας μαζί σας, διατηρώντας ακέραιο τον πήχη ανταγωνισμού στην Ελληνική αγορά, στοχεύοντας με την δική σας βοήθεια την κορυφή. Ανελκυστήρες οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι και συντηρούνται από την εταιρεία μας αφορούν όλους τους τύπους εγκατάστασης όπως Ανελκυστήρες φορτίων - Ανελκυστήρες προσώπων - Υδραυλικούς Ανελκυστήρες - Ηλεκτρομηχανικούς Ανελκυστήρες - Ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο - Ανελκυστήρες αναβατόρια - Μεταλλικές κατασκευές φρεατίων για Ανελκυστήρες - Κυλιόμενες σκάλες - Ανελκυστήρες ή Καθίσματα Α.Μ.Ε.Α.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας περιλαμβάνουν τους παρακάτω τομείς :   

Η εταιρεία μας βάσει των προαναφερθέντων συνθηκών, καταφέρνει έως σήμερα να επιτυγχάνει την απόλυτη ασφάλεια σε όλους τους ανελκυστήρες που λειτουργούν σε περισσότερα από χίλια (1.000) κτήρια στην Αργολίδα, συνεργαζόμενη με επιτυχημένες Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς επίσης και με αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρείες, καλύπτοντας τόσο το κομμάτι της εγκατάστασης νέου ανελκυστήρα, όσο και την μηνιαία συντήρηση του.

Πιστοποιητικά ISO 9001:2008
Η εταιρία μας πρώτη στην Πελοπόννησο απέκτησε Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001 από το 2001, το οποίο και εφαρμόζει επιτυχώς.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα

ArgolidaMarket.gr

Ο ηλεκτρονικός επιχειρηματικός οδηγός ArgolidaMarket.gr προβάλει επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο Έχει άμεση πρόσβαση από εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες. Χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες χρήστες στο internet. Χαρακτηρίζεται από δυναμική και συνεχή εξέλιξη.

 

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

Δωρεάν καταχώρηση αγγελίας

 

 

Ακολουθήστε μας στα social media

  

© 2007 ArgolidaMarket.gr

Search