Blog

 

Στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, του μεγάλου διαδικτυακού ανταγωνισμού ανάμεσα σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων, και σε ένα περιβάλλον με απαιτητικούς καταναλωτές, είναι πολύ εύκολο να χαθείς στο ερώτημα

“γιατί το ηλεκτρονικό μου κατάστημα δεν πουλάει”

χωρίς να βρίσκεις εύκολα την απάντηση.

Στο βάθος του μυχού του Αργολικού κόλπου και Νοτιοδυτικά του Νομού Αργολίδας, δίπλα στις ιστορικές πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου, βρίσκεται οι Μύλοι. Τόπος γεμάτος ιστορία ιδιαίτερο φυσικό κάλος και πλούσια αγροτική παραγωγή." 

 

Το Page Speed ή, αλλιώς, η ταχύτητα του website σου είναι ένας παράγοντας  ο οποίος επηρεάζει την απόδοση της ιστοσελίδας σου στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, επηρεάζει τόσο την κατάταξη του website σου στη σελίδα αποτελεσμάτων της Google

Ο ρόλος του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι απολύτως απαραίτητος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη σημερινή εποχή. Εκμεταλλεύεστε το Διαδίκτυο και διαφημίζετε την επιχείρησή σας μέσω διαδικτυακών στρατηγικών; Αν όχι, θα πρέπει-και είμαστε έτοιμοι να σας πoύμε γιατί.

 

Διαβάζεις συχνά στις πρακτικές του SEO για κάτι που λέγεται meta description και δεν καταλαβαίνεις τι είναι και που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις;

Νομίζεις ότι είναι κάτι που αφορά στον κώδικα της ιστοσελίδας σου και το έχεις αφήσει για τον προγραμματιστή σου;

Η επένδυση σε μια καινούρια ιστοσελίδα αποτελεί σημαντική απόφαση για οποιαδήποτε επιχείρηση, είτε μεγάλη είτε μικρή.

Η ιστοσελίδα είναι το πρόσωπο της επιχείρησής σου στον κόσμο του διαδικτύου. Είναι το μέρος όπου οι υποψήφιοι πελάτες σου γνωρίζουν ποιος είσαι και τι κάνεις.

Είναι γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να κατασκευάσει μια ιστοσελίδα μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο των γνώσεών σου, υπάρχουν διαθέσιμα αμέτρητα «εργαλεία», τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το δικό σου website.

Σίγουρα, η δημιουργία ενός E-shop ή μιας ιστοσελίδας είναι η αρχή της δραστηριότητάς σας στο ίντερνετ, χρειάζεται όμως να κάνετε γνωστή τη λειτουργία σας με κάποιον τρόπο. Εδώ έρχεται να βοηθήσει η διαφήμιση στο ίντερνετ.

www.argolidamarket.gr

Αναρωτιέσαι αν σε όλες τις digital τεχνικές που έχουν βγει στο προσκήνιο και μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να προωθήσεις το brand σου, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες σας, χωράει και το e-mail marketing;

www.argolidamarket.gr

Μέχρι και πριν λίγα χρόνια, οι καταχωρίσεις επιχειρήσεων σε έντυπους επαγγελματικούς καταλόγους κυριαρχούσαν σε σχέση με τις online καταχωρίσεις.

Όμως, με τα πάντα γύρω σου να μεταφέρονται στο διαδίκτυο, η εποχή στην οποία ο κόσμος έψαχνε για επιχειρήσεις σε έντυπους καταλόγους οδεύει προς τη δύση της.

ArgolidaMarket.gr

Ο ηλεκτρονικός επιχειρηματικός οδηγός ArgolidaMarket.gr προβάλει επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο Έχει άμεση πρόσβαση από εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες. Χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες χρήστες στο internet. Χαρακτηρίζεται από δυναμική και συνεχή εξέλιξη.

 

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

Δωρεάν καταχώρηση αγγελίας

 

 

Ακολουθήστε μας στα social media

  

© 2007 ArgolidaMarket.gr

Search