• Είσαι εδώ:
  • Υγεία
  • Μασάζ
  • ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ
https://argolidamarket.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/294/cropped-1625211887.png

ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ

Σούτσου 1, Ναύπλιο 21100, Αργολίδα, Ελλάδα

Κοινωνικά δίκτυα

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Λίγα λόγια για εμάς...


Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ' αυτό μένειν„ - Ηράκλειτος

Κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές.

Έτσι είχε φιλοσοφήσει ο Ηράκλειτος! Διότι και να μπει στο ίδιο ποτάμι το νερό δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Αιτία τούτου η κίνηση του νερού που κυλά αδιάκοπα στην κοίτη του ποταμού. Αλλά και το περιβάλλον η γεωμορφολογία σύσταση του εδάφους, οι κλιματικές συνθήκες παίζουν το δικό τους ρόλο σε αυτή την κίνηση που γίνεται. Αυτή η ιδέα της κίνησης συνοψίζει μια μοναδικότητα που είναι ανεπανάληπτη όπως και η ζωή άλλωστε.

Πάνω σε αυτή λοιπόν την φιλοσοφία βασίστηκε το ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ όπου εμπνεύστηκε από τον μεγάλο δάσκαλο της ιατρικής Ιπποκράτη, ο οποίος δίδαξε την θεραπευτική μάλαξη. [μασάζ - massage = από το ρήμα μάσω δηλαδή παρέχω χειρισμούς με τα χέρια, ζυμώνω]. Οι αρχαίες ελληνικές ανατρίψεις λάμβαναν χώρα στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα σε σχολεία πάλης, γυμνάσια σε ασκληπιεία.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΞΗ λοιπόν που είναι μοναδική στον κόσμο με συγκεκριμένα στάδια και με μοναδικά αποδεδειγμένα οφέλη την προσφέρει με υπευθυνότητα εμπειρία και εξειδίκευση η Γεωργία Κορδοπάτη.
Ενδεικτικά αναφέρονται τα στάδια: Στεγνή μάλαξη, χρήση πούδρας, χρήση ελαίων και βεντούζας με παράλληλη χρήση βούρτσας από φυσική τρίχα αλόγου και στλεγγίδα (σπάτουλα αφαίρεσης λαδιού από το σώμα) και μάλαξη κεφαλής.

Παράλληλα με την αρχαιοελληνική μάλαξη στο χώρο μας προσφέρονται:
Thai & Shiatsu μασάζ | Μασάζ Αδυνατίσματος & Μασάζ με Ζεστό Κερί | Χαρουποθεραπεία (σοκολατοθεραπεία) | Ενεργειακό άγγιγμα (reiki) | Mανικιούρ & Θεραπευτικό πεντικιούρ | Peeling σώματος & Αποτρίχωση

Το μασάζ δεν περιγράφεται, δοκιμάζεται. Σας περιμένουμε!

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Προσθήκη κριτικής

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα

ArgolidaMarket.gr

Ο ηλεκτρονικός επιχειρηματικός οδηγός ArgolidaMarket.gr προβάλει επιχειρήσεις 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο Έχει άμεση πρόσβαση από εκατοντάδες υποψήφιους πελάτες. Χρησιμοποιείται καθημερινά από χιλιάδες χρήστες στο internet. Χαρακτηρίζεται από δυναμική και συνεχή εξέλιξη.

 

Γραφτείτε για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

Δωρεάν καταχώρηση αγγελίας

 

 

Ακολουθήστε μας στα social media

  

© 2007 ArgolidaMarket.gr

Search